‘Geen onderscheid tussen vluchtelingen’

20 mei, 06:54 Maatschappelijk Gemeente Scherpenzeel
Burgemeester Wimar Jaeger.
Burgemeester Wimar Jaeger.

SCHERPENZEEL Burgemeester Wimar Jaeger is buitengewoon trots op de manier waarop in Scherpenzeel de tijdelijke crisisnoodvang voor Oekraïense vluchtelingen in het voormalige Aldipand van de grond is gekomen. ,,Het is geweldig hoe hard er is en wordt gewerkt om alles in goede banen te leiden’’, aldus Jaeger, die in de gemeenteraadsvergadering van vorige week liet weten niettemin wel een punt van zorg te hebben. 

Hij verwees hierbij naar een aantal reacties die hem ter ore waren gekomen over het feit dat de in Scherpenzeel opgevangen vluchtelingen lang niet allemaal Oekraïners zijn. ,,Ik snap dat niet iedereen aan het beeld voldoet van een Oekraïense vluchteling, maar laten we alsjeblieft geen onderscheid maken tussen vluchtelingen’’, ple..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.