Ryan Niekerk neemt eerste single op

22 jan 2022, 06:59 Muziek
Eigen foto
Ryan met producer Emile Hartkamp.
Ryan met producer Emile Hartkamp.

SCHERPENZEEL Ryan Niekerk (21) zingt graag en vrolijkte al menig feest op in de omgeving. En nu is de volgende stap voor hem: het opnemen van zijn eerste single.

,,En niet zomaar ergens, maar bij producer Emile Hartkamp. Hij werkt met bekende zangers zoals Tino Martin”, vertelt Ryan trots.

GENETISCH De twintiger is overdag actief als schilder en in de weekenden kun je hem boeken voor je (huis)feest. ,,Ik sta zingend op en dan natuurlijk met Nederlandstalige muziek. Al jong was ik bezig met muziek en zingen. Als speelgoed koos ik altijd muziekinstrumenten toen ik klein was”. Zijn moeder Corina denkt dat het talent van haar zoon genetisch is. ,,Zijn opa is ook heel muzikaal. Ze sturen regelmatig nummers naar elkaar die ze ..

Ryan zingt zijn single in.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.