Zes extra tijdelijke huurwoningen op Wetro-terrein

12 augustus 2022 om 09:00 Nieuwbouw Margreet Hendriks
Het Wetro-terrein aan de Nieuwstraat in Scherpenzeel waar in totaal dertien tijdelijke woningen moeten worden gerealiseerd.
Het Wetro-terrein aan de Nieuwstraat in Scherpenzeel waar in totaal dertien tijdelijke woningen moeten worden gerealiseerd.

SCHERPENZEEL Samen met woningcorporatie Woonstede plaatst de gemeente Scherpenzeel op het Wetro-terrein aan de Nieuwstraat nog eens zes extra tijdelijke woningen voor de langdurende huisvesting van Oekraïense vluchtelingen. Daartoe heeft het college van burgemeester en wethouders besloten.

,,Vluchtelingen uit Oekraïne zijn op zoek naar huisvesting’’, licht de gemeente het besluit toe. ,,Om deze mensen van een woning te kunnen voorzien, wordt het aantal tijdelijke woningen op het Wetro-terrein verhoogd en deels aangeboden aan deze doelgroep.’’ De zes woningen worden toegevoegd aan de al eerder vastgestelde zeven woningen. ,,Dit bet..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.