Burgemeestersontbijt op De Wittenberg

6 oktober 2022 om 08:21 Onderwijs Gemeente Scherpenzeel
Burgemeester Wimar Jaeger ontbeet woensdagochtend gezellig mee met de leerlingen van basisschool De Wittenberg in Scherpenzeel.
Burgemeester Wimar Jaeger ontbeet woensdagochtend gezellig mee met de leerlingen van basisschool De Wittenberg in Scherpenzeel.

SCHERPENZEEL Burgemeester Wimar Jaeger heeft woensdagochtend gezellig mee ontbeten met leerlingen van groep 4 van basisschool De Wittenberg in Scherpenzeel. Hij kijkt met veel plezier terug op het ‘burgemeestersontbijt’. ,,Ik vond het heel leuk om met deze leerlingen te ontbijten. De spontaniteit van de kinderen spat ervan af en ze hebben een superjuf.’’ 

Het ontbijt smaakte hem heel goed, vertelt hij. ,,Een heerlijke krentenbol van Bakkerij Mulder, tomaatjes en een glaasje melk. Het brood van de bakker was heerlijk. En we hadden gezonde chocoladepasta van pastinaak, dat vond ik ook heel bijzonder.’’

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.