De kandidaten van GBS.
De kandidaten van GBS. MARTINE BUITENHUIS
advertorial

‘GBS: Krachtig & betrouwbaar!’

1 februari 2022 om 08:55 Overig

SCHERPENZEEL GBS presenteert haar kieslijst en verkiezingsprogramma. De trouwe basis is gebleven, maar er is ook de nodige vernieuwing. 

De politiek moet zich ontwikkelen en vernieuwen om in contact te blijven met de snel veranderende samenleving. Dat geldt ook voor het verkiezingsprogramma, dat de titel ‘Krachtig Scherpenzeel’ kreeg. We zijn klaar voor de komende vier jaar.

Na lijsttrekker Henk Brons (1) volgen Henny van Dijk-van Ommering (2), Ineke Schimmel-de Greef (3), René Inkenhaag (4), Jan van de Fliert(5), Evert van Loo (6), Lorraine Voortman-Visser (7), Evert van de Glind (8), Willeke van den Broek-van den Broek (9), Gerben van Delft (10), Bert van Ginkel (11), Tineke Verbeek-van Ginkel (12), Henk Vlastuin (13), Naomi Voortman (14), Erwin Voortman (15) en Nico Wallet (16). 

Een mooie afspiegeling, die in nauw contact is met de inwoners, bedrijven, verenigingen en instanties, waar we het allemaal voor doen. ‘Krachtig & betrouwbaar!’

ZELFSTANDIGHEID Het verkiezingsprogramma is duidelijk. We hebben met succes gestreden voor zelfstandigheid. De inwoners hebben ons enorm geholpen door massaal achter ons te staan. Wij dragen nu de verantwoordelijkheid en zetten die eigen zeggenschap in voor Scherpenzeel. Zorgen voor goede onderlinge verhoudingen en een burgemeester die past bij Scherpenzeel. Zelf doen waar we goed in zijn en samenwerken met gemeenten in de regio als dat voordelen oplevert. 

TOEKOMSTGERICHT Ons beleid is consistent en gericht op de toekomst. We beschermen het groene, natuurlijke karakter, maar willen ook woningen en werk voor onze jongeren, die het erg lastig hebben. 

Ondernemerschap blijft belangrijk. Financieel staan we er goed voor, sober en doelmatig. We helpen de mensen die het door omstandigheden moeilijk hebben. 

Typisch Scherpenzeels: klaar staan voor elkaar. Maar om een ander te kunnen helpen, moet je zelf sterk genoeg zijn. Het sterke, onafhankelijke en tolerante karakter van ons dorp mag niet verdwijnen. “Krachtig Scherpenzeel.”

[Nieuwsgierig? Kijk op de website gbscherpenzeel.nl.

De kandidaten van GBS, met onder anderen lijsttrekker Henk Brons (middelste rij, links) en naast hem (staand) wethouder Henny van Dijk-van Ommering
advertentie
advertentie