‘Het is weer gezellig druk in de winkelstraten’

17 jan 2022, 20:39 Winkels
Kim Rebergen
Klanten in kledingwinkel De Kast. Door de vrijdag aangekondigde versoepelingen konden winkels vanaf  zaterdag weer hun deuren openen.
Klanten in kledingwinkel De Kast. Door de vrijdag aangekondigde versoepelingen konden winkels vanaf zaterdag weer hun deuren openen.

SCHERPENZEEL Na het ingaan van de nieuwe coronamaatregelen lopen op zaterdagochtend de Scherpenzeelse winkelstraten vol met enthousiaste klanten.

De ‘niet-essentiële’ winkels mogen na een aantal weken hun deuren weer openen voor een maximaal aantal bezoekers tot 17.00 uur. Een afspraak is niet nodig, maar het dragen van een mondkapje en het houden van anderhalve meter is verplicht. Scherpenzeelse klanten zijn blij dat ze weer naar de winkel kunnen. ,,Het is gewoon lekker makkelijk om even naar binnen te kunnen lopen”, zegt een vrouw die HEMA instapt.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.