Winterbingo voor jong en oud

25 november 2022 om 11:14 Overig Kim Rebergen
Kinderburgermeester Emma Kohsiek strijdt door middel van de Winterbingo tegen eenzaamheid.
Kinderburgermeester Emma Kohsiek strijdt door middel van de Winterbingo tegen eenzaamheid.

SCHERPENZEEL Naar een idee van kinderburgermeester Emma Kohsiek, organiseert Gemeente Scherpenzeel woensdagmiddag 14 december in samenwerking met SWO, Jeugd-Punt en JOS een Winterbingo voor jong en oud. Emma roept alle kinderen tussen de negen en veertien jaar, en mensen boven de 65 jaar op om te komen spelen in De Breehoek. ,,Ik hoop dat deze bijeenkomst de mensen verbindt. Dat is belangrijker dan leeftijd, dus ben je 55 en vind het leuk om samen te spelen? Kom vooral!” 

TEGEN EENZAAMHEID Nog voordat haar ambtstermijn inging, gaf Emma al aan dat ze zich wil inzetten tegen eenzaamheid. ,,Van eenzaam naar samen één”, klonk er in haar presentatie. 14 december is het zover; dan wordt haar initiatief werkelijkheid en brengt ze jong en oud samen tijdens de Winterbingo. ,,Het is de bedoeling dat oude en jonge mensen ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.