De straat op voor zelfstandig Scherpenzeel

31 aug 2020, 17:06 Politiek
Scherpenzeel Zelfstandig
Net aangekomen nieuwe vlaggen
Net aangekomen nieuwe vlaggen

SCHERPENZEEL Het is vanwege de zomervakantie een poosje rustig geweest rond de toekomst van Scherpenzeel, maar Burgerinitiatief Scherpenzeel Zelfstandig heeft allerminst stilgezeten. In navolging op de acties rond de peiling van de gemeente, is een petitie gestart om het provinciebesluit voor een herindeling met Barneveld van tafel te krijgen. Om de online petitie, die inmiddels meer dan 800 keer is ondertekend, breed onder de aandacht te brengen gaat burgerinitiatief in de komende tijd de straat op.

Omdat er ook inwoners zijn die geen internet hebben of om een andere reden niet aan online ondertekenen toekomen, zullen de vrijwilligers van burgerinitiatief deze week ook aanwezig zijn op de weekmarkt om handtekeningen te verzamelen. Dit ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.