Afbeelding
Karate-Do International

Kennismakingslessen Karate-Do voor kinderen in Scherpenzeel

Zakelijk

SCHERPENZEEL Op zoek naar een leuk uitje voor ouder en kind in de laatste week van de schoolvakantie? Karate-Do International Nederland biedt woensdag 28 augustus twee kennismakingslessen in de Honbu Dojo aan de Holleweg 16 in Scherpenzeel. De lessen zijn bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd en worden georganiseerd in samenwerking met Jeugd in Ontwikkeling Scherpenzeel (JOS). Er is een les voor kinderen van groep 2 tot en met 7 van 9.00 tot 10.30 uur. Kinderen vanaf groep 8 tot en met 15 jaar kunnen van 10.30 tot 12.00 uur meedoen. Balansoefeningen en zelfverdediging komen onder meer aan bod. 

[GRATIS FITNESS VOOR OUDERS] Terwijl de kinderen meedoen met een kennismakingsles Karate-Do, kunnen de ouders sporten bij sportschool Bij Prins. Sportschool Bij Prins is gevestigd op hetzelfde adres op de begane grond, onder de Honbu Dojo. ,,Onder begeleiding van een deskundige instructeur maakt u kennis met verschillende activiteiten, zoals functioneel trainen, bootcamp, boksen en circuit.''
De oosterse vechtkunst Karate-Do International (KDI) wordt door mannen, vrouwen en kinderen met succes en plezier beoefend. ,,Men leert praktisch alle spiergroepen in het lichaam beheersen en verbetert de conditie.  Het verbeteren van de zelfbeheersing, het opbouwen van doorzettingsvermogen en het vergroten van het concentratievermogen zijn ook voordelen van KDI", licht Hans Cleton, oprichter van Karate-Do International Nederland, toe. ,, Daarnaast biedt KDI veel uitdaging voor wie zichzelf graag steeds nieuwe doelen stelt. We merken dat de deelnemers verschillende persoonlijke motivaties hebben om voor KDI te kiezen, maar iedereen haalt er voldoening uit."

Daan Smits van JOS is blij het aanbod te kunnen uitbreiden met de lessen Karate-Do. ,,Wij bieden graag iedereen de mogelijkheid om de sport of hobby te vinden die perfect bij hem of haar past. Daarom brengen we Karate-Do onder de aandacht." Inschrijven voor een kennismakingsles kan via de website sjorssportief.nl.
 

advertentie