Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn heeft bij Lambalgen een prima aula om een kleine, lieve en warme uitvaart te houden
Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn heeft bij Lambalgen een prima aula om een kleine, lieve en warme uitvaart te houden Richard Sterkenburg
ondernemer in beeld

Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn: Waardige uitvaart en betrokken zorg

Zakelijk

SCHERPENZEEL Johan Rijksen werkt al jaren met een vast team van stuk voor stuk professionals voor een goede en betrokken zorg na een overlijden. ,,We organiseren een waardige uitvaartdienst, helpen u bij het uitzoeken van de grafsteen en begeleiden u met eventuele nazorg.’’

Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn is oprecht dichtbij en helpt persoonlijk. ,,Na een overlijden kunnen mensen met ons contact opnemen en overleggen we wanneer we langs zullen komen. Dit kan direct, maar ook in de loop van de dag. Vervolgens spreken we samen met de familie door wanneer wij de laatste zorg voor hun dierbare op ons mogen nemen. En dit kan op verschillende wijze. Het kan u helpen de eerste rouw te verwerken door zelf een actieve rol te spelen bij de laatste verzorging. Maar net zo goed nemen wij deze taak met liefde over. Opbaren kan thuis. Hiervoor hebben wij alle middelen beschikbaar om een kamer of deel er van een mooie plek te maken om afscheid te kunnen nemen voor de familie. Maar ook in Lambalgen is het in overleg mogelijk een 24 uurs kamer voor u in te richten en uw dierbare hier te bezoeken’’, legt Johan uit.

AANDACHT Voor de uitvaart werkt Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn samen in een kerkdienst of organiseert een samenkomst in het uitvaartcentrum. ,,We geven alle ruimte aan de familie om zelf invulling te geven en begeleiden graag in het vinden wat bij u past. Dit kan vanuit uw eigen woning en uw kerk. Maar ook bij Lambalgen is een prima aula om een kleine, lieve en warme uitvaart te houden. Inmiddels zijn we ons aan het oriënteren om het gebouw iets te vergroten om straks in een passende entourage weer meer mensen te kunnen ontvangen. Nu ook blijven we in gesprekken bij onze nazorg horen dat mensen zich fijn opgevangen voelen. Onze zorg is niet alleen voor wie overleden is, ook voor de familie is veel aandacht. We kunnen tevens een online condoleanceregister inrichten, zodat iedereen zich bij de uitvaart betrokken kan voelen.’’ Op de site van de uitvaartonderneming is dan alle informatie te lezen en kun je een persoonlijk bericht achterlaten.

EIGEN WENSEN Een passende uitvaart dichtbij voor iedereen uit Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude en omliggende plaatsen blijft waar Rijksen Uitvaartzorg Vallei & Rijn haar aandacht ligt. ,,We werken met name in deze regio, want hier kennen we de mensen. En ook iedereen die zelf vragen heeft over de eigen begrafenis, mag altijd contact met ons opnemen. Wilt u al eigen wensen vastleggen voor uw uitvaart of weten hoe het zit met de kosten? Waar u ook verzekert bent, u kunt altijd bij ons terecht en bent vrij is het kiezen van uw uitvaartbegeleider. Uw wensen kunt u vast noteren in ons laatste wensenboekje. Bijvoorbeeld muziek, welke u graag zou laten horen op uw uitvaart. Dit en andere keuzes kunnen de familie ook helpen na een overlijden, omdat verschillende beslissingen dan al zijn gemaakt’, besluit Johan Rijksen. U kunt hem bellen met uw vraag of bij een overlijden op: 033-2773050. Of kijk voor alle informatie op de site: www.rijksenuitvaartzorg.nl.

advertentie
advertentie