Kluswijs Scherpenzeel is op zoek naar een handige buitendienstmedewerker.
Kluswijs Scherpenzeel is op zoek naar een handige buitendienstmedewerker. Pauw Media
Baandichtbij.nl

Ben jij die handige allround klusman?

15 september 2021 om 08:01 Zakelijk

SCHERPENZEEL Kluswijs en KW Wonen zijn in Scherpenzeel onlosmakelijk met elkaar verbonden. KlusWijs is de uitgebreide bouwmarkt met een hoge servicegraad. KW Wonen maakt van je huis een thuis. Twee concepten onder één dak. Om het team compleet te maken is ondernemer Ron van Elst op zoek naar een handige buitendienstmedewerker.
Ron: ,,Om ons serviceniveau op peil te houden zijn wij dringend op zoek naar een handige buitendienstmedewerker. Een allround klusman met ervaring die uiteenlopende kleine klussen/reparaties zelfstandig bij mensen thuis kan oppakken.”

AFWISSELEND WERK De werkzaamheden zijn niet op een hand te tellen, legt Ron verder uit: ,,Van het afhangen van deuren, een lamp ophangen, een rolgordijn installeren tot het zorgen dat deze perfect past en loopt. Kasten en horren plaatsen. Of even een deurmat insnijden. Klanten waarderen onze service. Het is daarom ook belangrijk dat je klantvriendelijk en servicegericht bent.’’

EIGEN BUS ,,Je gaat met een eigen bus van ons bedrijf op pad. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Als je bij de klus hulp nodig hebt van een collega uit de winkel, regelen we dat. Bijvoorbeeld als je een lange gordijnrails moet bevestigen, waar even extra handen voor nodig zijn. Het is een leuke afwisselende baan, geen dag is hetzelfde.”

EVEN VOORSTELLEN KlusWijs en KW Wonen in vogelvlucht: Bij KW Wonen kun je terecht voor je complete woninginrichting. ,,Wij hebben alles wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw interieur. Denk hierbij aan raamdecoratie en gordijnen, vloeren en vloerkleden, verf en behang, kasten op maat, verlichting, meubels en woonaccessoires. In onze winkels vind je interieurstylisten die jou helpen met het creëren van een interieur waar jij blij van wordt. Je kunt de klus natuurlijk zelf uitvoeren, maar bij al onze winkels staat er ook altijd een klussendienst klaar die alle klussen uit handen kan nemen.”

DOE-HET-ZELF-KETEN KlusWijs is de jongste doe-het-zelf-keten van Nederland. Het uitgangspunt: hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en voor wie wil een enorme dosis kennis en informatie van het team.

GEMOEDELIJK De sfeer bij beide bedrijven is gemoedelijk, het team is hecht en staat voor elkaar klaar. Als de handen even extra uit de mouwen moeten worden gestoken is dat geen probleem. Ben je enthousiast en wil je graag deze kans met beide handen aangrijpen? Stuur dan een motivatie naar Ron van Elst, of neem contact op voor vragen. Een reactie kan je sturen naar: directie@kluswijsscherpenzeel.nl I: www.kwwonen.nl (Scherpenzeel) I: www.kluswijs.nl (Scherpenzeel)

advertentie
advertentie