Active fit and more heeft een zeer gevarieerd lesaanbod.
Active fit and more heeft een zeer gevarieerd lesaanbod. Active fit and more
ONDERNEMER IN BEELD

Open huis Active fit and more

Zakelijk

SCHERPENZEEL In de week van maandag 12 t/m zaterdag 17 september, stelt sportschool Active fit and more in Scherpenzeel haar deuren aan de Doornboomspark 14A open voor iedereen die eens wil proberen of fitness en/of het diverse lesaanbod iets voor hem/haar is.

De sportschool staat bekend om zijn gemoedelijke karakter en is een plek voor jong en oud. Het lesaanbod is zeer gevarieerd en wordt gegeven door goed geschoold personeel onder begeleiding van eigenaar/fysiotherapeut Marco Smink.

Marco vertelt; ,,Iedereen kan zijn doelen bereiken als de doelen goed gesteld zijn… .

Wij helpen gezonde mensen en mensen met lichamelijke ongemakken om te bewegen en in beweging te blijven. Dit doen wij door de klanten te motiveren en persoonlijk te helpen bij het verbeteren van hun bewegend functioneren in het dagelijks leven of in de sport. Ons doel is om mensen hun fysieke doelstellingen te laten behalen en behouden door een combinatie van professionele hulp en begeleiding bij zelfredzaamheid. Bewegen en in beweging blijven!”

Deze hele week bent u van harte welkom om deel te nemen aan onze lessen en onder begeleiding gebruik te maken van onze fitnesszaal. Ook kunt u al uw vragen stellen en leggen wij u graag uit hoe wij door middel van een goed test- en meetsysteem uw vooruitgang kunnen volgen en u kunnen voorzien van een op maat gemaakt sport programma.

Op woensdagmiddag hebben wij speciaal voor de kids een lesprogramma samengesteld zodat zij in korte tijd aan zoveel mogelijk verschillende lessen kunnen deelnemen. Dit betreft lessen als kickboksen en circuittraining.

Op zaterdagochtend bent u in de gelegenheid om aan ons hele lesaanbod te snuffelen. In korte blokjes van een half uur, kunt u deelnemen aan verschillende lessen zoals Pilates, Yoga, Body Toning, Power, Spinning, Kickboksen, Circuittraining, Fitness, Nordic Walking/Fitness en Judo (deze laatste is voor jong en oud).

Kijk voor alle lestijden op onze website en/of Facebookpagina, www.activefitandmore.nl. U mag deze week ook mee doen aan de normale lesuren, dan graag even een belletje naar 033-2853930 zodat we de door u gekozen les voor u kunnen reserveren. 

Mocht u in deze actieweek besluiten een jaar abonnement te nemen, dan is de fitheidstest en de eerste maand sporten gratis!

Naast dit alles hebben wij ook de 30-dagen Challenge. Hierbij komen zowel sport als voeding samen onder de aandacht om te komen tot een gezonde, verantwoorde leefstijl verandering. Deze Challenge start weer op maandag 3 oktober en de uitgebreide informatieavond is op dinsdagavond 13 september om 20.00 uur.’’

advertentie
advertentie