Mieneke van Bruggen
Mieneke van Bruggen judoschool Midio
Ondernemer in beeld

Judoschool Midio: respect & fun

Zakelijk

SCHERPENZEEL Wist je dat judo ervoor zorgt dat je zelfbewuster en weerbaarder in het leven staat? Om dit te bereiken neemt Judoschool Midio je graag mee aan de hand. Bij Midio kun je terecht voor judolessen en weerbaarheidstrainingen.  

Eigenaresse van de judoschool, Mieneke van Bruggen, is een judoleraar met een missie. Als kind werd ze jarenlang gepest en dat deed natuurlijk wat met haar zelfvertrouwen: ,,Op een bepaald moment besloot ik om dit om te zetten in kracht. Ik begon met judoën en merkte dat je hier sterker van werd. Mijn zelfvertrouwen groeide, en dat straal je uit naar je directe omgeving.” En daar ligt precies de basis van het aanbod van haar judoschool.

Onder het motto ‘Judo is de weg die leidt naar de meest effectieve inzet van de kracht van lichaam en geest’, biedt Midio op maat gerichte judolessen: ,,Vanaf 5 jaar zijn jongens en meisjes hier welkom, ook kinderen met autismespectrumstoornissen. Dat doen we gewoon samen, omdat je in de maatschappij immers ook samenleeft, werkt en/of naar school gaat.”

Naast judo geeft Mieneke diverse maatgerichte weerbaarheidstrainingen zoals de ‘heldentraining: ,,Dit is een 1 op 1-training, waarbij we samen werken aan jouw persoonlijke doelen.”

Heb je interesse? Geef je gerust op voor een proefles. Plezier staat voorop! Kijk op de website voor meer informatie.

Judoschool Midio. Oosteinde 43, 3925 LA Scherpenzeel. T: 06-42064366. E: info@midio.nl I: www.midio.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door Judoschool Midio. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

advertentie
advertentie