Podotherapie Kouwe is te bezoeken in 'Het Foort' in Scherpenzeel en 'De Taerts' in Renswoude
Podotherapie Kouwe is te bezoeken in 'Het Foort' in Scherpenzeel en 'De Taerts' in Renswoude Astrid Meyer
ONDERNEMER IN BEELD

Podotherapie Kouwe breidt uit

26 december 2022 om 06:08 Zakelijk

,,Mijn vrouw Marina heb ik tijdens de opleiding leren kennen en we zijn beiden al sinds 2008 werkzaam als podotherapeut. Zelf ben ik in 2016 gestart met mijn eigen praktijk in ‘Het Foort’ in Scherpenzeel en vanaf 2019 zijn er tevens bezoeken mogelijk in ‘De Taerts’ in Renswoude’’, vertelt Richard. ,,Ik heb na de opleiding als podotherapeut gewerkt in Utrecht en de laatste tien jaar in Wijk bij Duurstede. Om werk en gezin beide voldoende aandacht te geven, hebben we besloten samen te gaan werken in Podotherapie Kouwe’’, vult Marina aan. Beiden zijn specialist in voetzorg, persoonlijk en betrokken.

SCHERPENZEEL/RENSWOUDE Richard Kouwe gaat met zijn vrouw Marina Kouwe-Verbeek het aantal uren dat Podotherapie Kouwe mensen helpt uitbreiden. Daarnaast hebben zij geïnvesteerd in een nieuwe 3D-techniek voor het printen van steunzolen, waarmee de praktijk de duurzame ontwikkelingen op de voet volgt.

ERVARING De praktijk zal vanaf komend jaar aan nog meer mensen hulp kunnen bieden. ,,Dat wij zolen maken is voor de meesten bekend, daarnaast helpen we bijvoorbeeld ook mensen met een diabetische voet. Dit verandert in het nieuwe basispakket naar zorg voor de medische voet. Bijvoorbeeld klachten door reuma. Deze groep mensen kan nu ook een verwijzing krijgen voor een podotherapeut. Voor reguliere zorg is geen verwijzing noodzakelijk. Zelf heb ik naast mijn brede kennis veel gewerkt met mensen vanuit de sport en kan helpen bij klachten die daaruit zijn ontstaan’’, legt Richard uit. Marina heeft tijdens haar werk veel kinderen gezien en brengt veel ervaring in de praktijk voor de jonge voeten.

STEUNZOLEN Podotherapie Kouwe heeft dit jaar een 3D printer aangeschaft voor het maken van steunzolen. ,,In 3D kunnen we de voet heel goed in beeld brengen. Vroeger maakten we zolen uit een blok en daarbij moesten we veel materiaal wegfrezen. Dit gaf enorm veel afval. Met een 3D printer bouwen we de steunzolen juist alleen op met het materiaal dat we nodig hebben. Veel beter voor het milieu en duurzaam’’, laat Marina zien. Zij zal voornamelijk in de praktijk in Renswoude gaan werken, de gehele maandag en donderdag. Richard is te vinden in Scherpenzeel op dinsdag, woensdag en vrijdag. Podotherapie Kouwe werkt altijd op afspraak. Kijk hiervoor en meer informatie over alle behandelingen op haar site: www.podotherapiekouwe.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Podotherapie Kouwe. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie