Vakvrouw Lisa Klumpenaar.
Vakvrouw Lisa Klumpenaar. Ted Walker Fotografie
Vakvrouwen

Lisa’s bijzondere weg naar de makelaardij

18 april 2023 om 08:22 Zakelijk

SCHERPENZEEL T&A Van Es Makelaardij is een gevestigde naam in Scherpenzeel en directe  omgeving. Het kantoor wordt gerund door Gerben van Es en Lisa Klumpenaar. Lisa was 18 toen ze bij Gerben kwam werken. Ze is nu 26 en al die jaren is Gerben een belangrijke leermeester voor haar geweest. 

,,Toen ik de HAVO had afgerond wilde ik graag in Scherpenzeel blijven wonen. Makelaardij kon je eigenlijk alleen maar heel ver weg studeren. Toen ben ik een andere studie gaan doen: MER in Utrecht, waarbij de overstap naar makelaardij gemakkelijk was. Ik leerde Gerben kennen tijdens een netwerkbijeenkomst. Een paar jaar later ontmoette ik hem weer en vroeg hij of ik nog steeds de ambitie had om makelaar te worden. Dat had ik! Inmiddels ben ik alweer zo’n drie jaar register-makelaar en binnenkort mag ik mezelf ook register-taxateur noemen!”

PERSOONLIJK CONTACT ,,Gerben heeft mij altijd de kans gegeven om mezelf te ontwikkelen tot een volwaardig makelaar. Ik geniet van mijn vak; van het contact met klanten, van het maken van de woonkrant, van bezichtigingen en waardebepalingen en straks ook de taxaties! Wat ik het leukst vind? Samen met een klant voor het eerst zijn/haar woning doorlopen en de verbinding leggen met die klant. Hierbij ben ik altijd op zoek naar een stukje emotie en gevoel. Dat persoonlijke contact vind ik erg belangrijk: als dat goed zit volgt die verkoop vanzelf.”

T & A Van Es Makelaardij scoort een gemiddelde van 9,1 op Funda. Een mooi cijfer! Lisa denkt dat dit komt doordat het kantoor goed bereikbaar is, snel doorpakt en afspraken nakomt. ,,Wij voelen ons erg betrokken bij onze klanten en willen ze het liefst van A tot Z ontzorgen. Daarnaast vinden we het belangrijk om via diverse sponsorprojecten wat terug te geven aan de omgeving waarin we werken. Die houden we graag actief en levendig.”

Kijk voor meer informatie op www.tenavanesmakelaardij.nl 

Dit artikel is onderdeel van het magazine Vakvrouwen dat in week 16 verschijnt

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie