De deur van Flow coaching & therapie van Marian van Zanten staat op zaterdag 23 september open.
De deur van Flow coaching & therapie van Marian van Zanten staat op zaterdag 23 september open. Marian van Zanten
Ondernemer in beeld

Flow coaching & therapie: Open huis op zaterdag 23 september

19 september 2023 om 11:46 Zakelijk

SCHERPENZEEL De praktijkruimte ziet er kleurrijk uit, warm, uitnodigend, ruim opgezet. Huiskamerachtig. Hier ben je snel op je gemak. Coach en therapeut Marian van Zanten, van Flow coaching & therapie presenteert graag haar nieuwe praktijkruimte. Op zaterdag 23 september is er vanaf 10.00 uur open huis.

De metamorfose is compleet. Een mooi moment om dat met iedereen te delen. Marian, voorheen bekend van Flower Power, begeleidt sinds 2016 kinderen en volwassenen bij psychosociale problematiek. Denk hierbij aan angst- of stemmingsklachten, trauma, ADHD of ASS, maar ook aan burn-outklachten, depressie, slaapproblemen of gedragsproblemen. 

Aan de hand van emotionele, gedrags- of lichamelijke problemen kan er een traject worden ingezet. Marian werkt nauw samen met de eerstelijnszorg.

Marian: ,,Cliënten zijn welkom voor een individueel traject, maar ook als aanvulling op of in afwachting van een reguliere behandeling.” Marian is naast kinder-, systemisch-, energetisch-, paarden- en hondencoach, geregistreerd als SKJ-professional (kwaliteitsregister Jeugd) en Vergoedbaar CAT-therapeut.

Mijn kracht zit er onder andere in dat ik voorbij woorden kan gaan om op een diepere laag meer ruimte te krijgen

Hoe gaat Marian te werk? ,,In de sessies help ik jou door je gevoelens beter te laten ervaren, gedachten te verhelderen en (interpersoonlijk) gedrag effectiever te maken. Mijn kracht zit er onder andere in dat ik voorbij woorden kan gaan om op een diepere laag meer ruimte te krijgen. Mijn werkwijze is erg geschikt voor kinderen en volwassenen die moeite hebben hun gevoelens te verwoorden of waarbij reguliere therapie onvoldoende helpt. En als jij het wil, gaan we naar buiten. Er zijn hier ruime mogelijkheden, al dan niet met de honden. Ik vind het geweldig om cliënten weer in verbinding met zichzelf te brengen.”

Marian blijft in beweging, vult ze nog enthousiast aan: ,,Aan het einde van het jaar ga ik ook familieopstellingen organiseren. Daarover volgt later meer informatie.”

OPEN HUIS Zaterdag 23 september van 10.00 - 15.00 uur. Marian: ,,Je bent van harte uitgenodigd. De deur staat open.”

Flow coaching & therapie. Marian van Zanten. Holevoetplein 292, 3925 CA Scherpenzeel. T: 06-23875562 E: info@marianvanzanten.nl I: www.marianvanzanten.nl

Het interieur van  Flow coaching & therapie.
Het interieur van  Flow coaching & therapie.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie