Wethouder Tonnis van Dijk mocht na de officiële opening proberen om met een gouden hockeystick een doelpunt te scoren.
Wethouder Tonnis van Dijk mocht na de officiële opening proberen om met een gouden hockeystick een doelpunt te scoren. MHC De Holestick

Feestelijke opening nieuwe kunstgrasveld hockeyclub De Holestick

11 november 2019 om 09:12 Hockey

SCHERPENZEEL De Scherpenzeelse hockeyclub De Holestick heeft zaterdag haar nieuwe kunstgrasveld in gebruik genomen.

De afgelopen weken is er rond de herfstvakantie, omdat er in deze periode geen wedstrijden waren, hard gewerkt aan het vervangen van het bijna 20 jaar oude veld. Trainingen konden gewoon doorgaan omdat de nabijgelegen hockeyclub Maarn ruimte beschikbaar had gesteld.

Voorafgaand aan de wedstrijden op zaterdag werd het veld officieel geopend door wethouder Tonnis van Dijk. Hij werd hierbij geassisteerd door de meisjes uit de 'Jongste Jeugd' teams.

Na een dankwoord van voorzitter Arnold de Boer werd door de wethouder het lint doorgeknipt waarna alle meisjes naar één van de doelen renden.

Hier mocht de wethouder onder toeziend oog van alle aanwezigen met een gouden hockeystick proberen een doelpunt te scoren. Dat was, mede doordat de keeper in goede vorm was, nog een lastige opgave.

Met het nieuwe veld, dat voorzien is van belijningen voor zowel wedstrijden voor de elftallen op het hele veld, als voor de Jongste Jeugd die op een kleiner gedeelte spelen, is De Holestick weer helemaal klaar voor de toekomst.

advertentie
advertentie