Horeca en winkels: ‘We zijn blij met elke versoepeling’

24 apr, 14:11 Ondernemend Bij Thomas
Het terras van Bij Thomas gaat binnenkort weer open.
Het terras van Bij Thomas gaat binnenkort weer open.

SCHERPENZEEL ‘We kunnen niet wachten! Maar volgende week is het dan zo ver: jullie mogen weer gezellig aanschuiven, bij ons aan tafel. Wel buiten, dus laat die zon maar komen. Ons kleine, maar fijne terras wordt de komende dagen opgebouwd. We gaan de laatste details uitwerken en houden jullie natuurlijk op de hoogte. Met wie kom jij straks langs’, nodigt Thomas Diepgrond iedereen uit op Instagram. Hij is samen met zijn vrouw Elsemiek van Roekel eigenaar van Bij Thomas aan de Marktstraat in Scherpenzeel.

De horeca mogen vanaf woensdag weer hun terrassen openen. Een beperking is wel dat dit mag van 12.00 tot 18.00 uur. Er mogen ook niet meer dan vijftig mensen op het terras van een horecagelegenheid zitten, met maximaal twee per..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.