Jan van de Beek in actie (archief)
Jan van de Beek in actie (archief) Kees de Koning

T.V.S. neemt sportief revanche in thuiswedstrijd tegen Hoogland.

26 maart 2024 om 13:09 Sport Deel je nieuws

T.V.S. neemt sportief revanche in thuiswedstrijd tegen Hoogland. 

In speelronde acht stond de thuiswedstrijd in “de Breehoek” tegen Hoogland, ook een van de concurrenten om de koppositie, op het programma. Nadat de uitwedstrijd destijds met 3-2 was verloren werd er nu een duidelijke 4-1 overwinning behaald waardoor T.V.S. nog volop in de strijd is, met nog maar liefst vier andere teams, om de titel.

In de openingspartij kwam Ronald Wiggemansen in het strijdperk om het tegen Sander Kooijman op te nemen en dat gaf weinig problemen voor Wiggemansen die dan ook in straight games won met 11/7, 11/9 en 11/6. In de tweede partij gaf Jan van de Beek tegen Sergey Kim ook niets weg en won zonder gameverlies met 11/7, 11/4 en 12/10. Tussenstand : 2-0.

In het dubbelspel bleek dat Wiggemansen en van de Beek de zaakjes goed elkaar hadden want na tweemaal 11/6 werd de derde game nog wel verloren met 6/11 maar in de vierde game werd door een 11/9 gamewinst de partij binnen gehengeld. Tussenstand : 3-0.       

In tweede ronde enkelspelen nam Wiggemansen het op tegen Kim. Wiggemansen had het lastig tegen het spelletje van Kim en verloor de openingsgame met 13/15 en in de daarop volgende games werd het er niet beter op zodat Kim via 11/6 en 11/3 het eerste punt scoorde voor de Hooglanders. In de laatste partij van deze wedstrijd kwam van de Beek tegen Kooijman niet echt in de problemen ondanks het verlies van de derde game 8/11 want in de vierde game bepaalde van de Beek middels een 11/6 overwinning de eindstand op 4-1.

In speelronde 9 staat op Dinsdag 9 april voor T.V.S. een uitwedstrijd in Soest op het programma tegen Shot 3, De eerste wedstrijd werd door T.V.S. met 4-1 gewonnen.      

advertentie
advertentie