De finale tussen de All Stars (in het wit) en VV Scherpenzeel.
De finale tussen de All Stars (in het wit) en VV Scherpenzeel. Adriaan Hosang

VV Scherpenzeel verslaat All Stars in finale

Voetbal

RENSWOUDE Winnaar van het achtste SeViDoZa toernooi werd VV Scherpenzeel, dat in de finale het team van All Stars met 3-1 versloeg.

Daarvoor hadden de All Stars het team van Woudenberg met 2-1 verslagen. Topscorer werd Ismaël van VV Scherpenzeel, de minst gepasseerde keeper was Robert Hanna van de VV Woudenberg en de meest waardevolle speler was Wilbert Pastoor van de All Stars. Het team was in 2015 voor het laatst winnaar, maar het toernooi van 2019 is gewonnen door VV Scherpenzeel.

[TRADITIE HERSTELD] Het was het achtste SeViDoZa toernooi voor eerste elftalspelers, in Sporthal De Hokhorst in Renswoude. Vorig jaar ging het, vanwege de brand in de sporthal niet door, maar de traditie is weer hersteld en de organisatie mocht zich ook verheugen in een groot aantal toeschouwers. De organisatie was in handen van Erik Goossens en Hans Veldhuizen.

Aan dit zaalvoetbaltoernooi werd deelgenomen door teams van eerste elftalspelers van de VV Advendo'57 (Ederveen), VV Renswoude, VV Scherpenzeel, SV Valleivogels (Scherpenzeel) en VV Woudenberg en een team van All Stars, spelers afkomstig uit voormalige eerste elftallen van de deelnemende teams.

[WINNAAR] De laatste winnaar van dit toernooi, in 2017, was VV Woudenberg, die deze titel ook in 2016 en 2012 al in de wacht gesleept had. Ook Renswoude was driemaal winnaar, namelijk in 2011, 2013 en 2014. Daarentegen wist het team van Scherpenzeel het alle tegenstanders erg lastig te maken, via flitsend zaalvoetbal, passeerbewegingen en snelle rushes.

De leiding was in handen van de scheidsrechters Chris Schoonderbeek, Rien Navest en Jan van de Heetkamp. Er moest slechts een enkele keer een gele kaart getrokken worden. Na afloop van het toernooi was er een sport/kennisquiz. Winnaar van die pubquiz werd VV Renswoude.

Wedstrijdmoment Advendo - Valleivogels tijdens het SeViDoZa toernooi.
Renswoude in de aanval, Woudenberg verdedigt.
advertentie