Afbeelding
Brenda Dekker

Renswoude begint met 2-1 verlies aan bekertoernooi

4 september 2021 om 19:53 Voetbal

RENSWOUDE Renswoude is met een 2-1 nederlaag aan de bekercampagne begonnen. De ‘Kraaien’ kregen in de slotfase het beslissende doelpunt van thuisploeg CDW om de oren. ,,Die goal was onnodig”, zag coach David Wagensveld.

CDW en Renswoude maakten er een leuke wedstrijd van. Na een snelle openingsgoal van Aslam Benbouker (0-1) kwam de thuisploeg vijf minuten voor rust langszij. ,,In de eerste fase van de tweede helft hadden we het even heel lastig, maar daarna namen we de wedstrijd ineens over”, vertelt Wagensveld. Het leidde tot de nodige kansen, maar niet tot de gehoopte voorsprong.

De late 2-1 van CDW zorgde alsnog voor het teleurstellende resultaat, maar dat past misschien ook wel bij de huidige staat van Renswoude. ,,We zijn als team nog zoekende in de voorbereiding.”