Voorzitter Gijs van den Broek en Olivier Pilon tijdens de ondertekening van het contract dat de Amersfoorter twee jaar bindt aan vv Scherpenzeel.
Voorzitter Gijs van den Broek en Olivier Pilon tijdens de ondertekening van het contract dat de Amersfoorter twee jaar bindt aan vv Scherpenzeel. vv Scherpenzeel

Goaltjesdief Olivier Pilon naar v.v. Scherpenzeel

17 januari 2022 om 09:43 Voetbal

SCHERPENZEEL De 28-jarige aanvaller Olivier Pilon uit Amersfoort speelt volgend seizoen voor vv Scherpenzeel. De technische commissie en het bestuur van de hoofdklasser melden de eerste aanwinst voor het seizoen 2022/2023 op de website van de club. Pilon heeft een contract ondertekend voor twee jaar. ,,Wij zijn heel blij dat Olivier voor Scherpenzeel heeft gekozen. Hij is een snelle behendige speler die op alle posities in de aanvalslinie uit de voeten kan en die heeft bewezen op een hoog niveau zijn doelpunten te maken”, meldt het bestuur, dat Pilon kort en krachtig omschrijft als een goaltjesdief.

Bij Scherpenzeel zal Pilon zal komend seizoen herenigd worden met de nieuwe hoofdtrainer Koen Janssen. Samen hebben ze een verleden bij de jeugd van Roda ‘46. 

Pilon is bij clubs als GVVV, Spakenburg en DVS 33 actief geweest. Momenteel speelt de Amersfoorter als centrumspits voor derdedivisionist vv SteDoCo in Hoornaar, in de gemeente Molenlanden. Volgens het bestuur van vv Scherpenzeel gaven de afstand tussen Amersfoort en Scherpenzeel, de beoogde speelstijl én de ambities van de club de doorslag om voor de hoofdklasser te kiezen. ,,Scherpenzeel wil met aantrekkelijk aanvallend voetbal op hoofdklasse niveau meedoen in het linker rijtje.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie