Valleivogels blijft het goed doen. Ook Veensche Boys moest er aan geloven.
Valleivogels blijft het goed doen. Ook Veensche Boys moest er aan geloven. Guido de Boer

Valleivogels blijft in het spoor van Woudenberg

12 november 2022 om 19:28 Voetbal

SCHERPENZEEL Valleivogels heeft weer een moeilijke horde op succesvolle manier weten te nemen. In Nijkerkerveen werd Veensche Boys met 0-2 verslagen.

Bij Veensche Boys wordt er gedroomd van de titel. De ploeg leek ook als enige in de buurt van Woudenberg te blijven, maar beet tegen Valleivogels flink in het stof. De Scherpenzeelse defensie gaf geen krimp, op de eerste tien minuten na rust na. ,,We hebben toen de boel even opgepept en daarna ging het weer goed’’, aldus centrale verdediger Rob van Eem.

Op dat moment had Rik Vermeij Valleivogels al op een 1-0 voorsprong gezet. Vanaf het moment dat Valleivogels de controle weer terug kreeg was er eigenlijk geen vuiltje meer aan de lucht. Zeker niet toen Freek van Wijk met een boogbal de stand op 0-2 bracht.

,,We hebben een team dat voor elkaar wil gaan’’, glunderde uitblinker Van Eem. ,,We blijven hard werken, doorgaan en geven niet op. Dan krijg je dit als eindresultaat.”

Het gevolg is dat Veensche Boys even een pas op de plaats heeft gemaakt in de titelstrijd en Valleivogels klom naar de tweede plek. De achterstand op Woudenberg, dat alles nog heeft gewonnen is nog wel fors, namelijk vijf punten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie