Afbeelding
Guido de Boer

Scherpenzeel haalt uit in Zaltbommel

2 april 2023 om 11:40 Voetbal

SCHERPENZEEL Scherpenzeel heeft in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse D weer geen steek laten vallen. De blauw-witten lieten geen spaan heel van Nivo Sparta. In Zaltbommel werd het liefst 1-8.

Voor trainer Koen Janssen was het smullen geblazen. Met fraaie aanvallen maakte zijn ploeg veel indruk. Bovendien werd dat ook gekoppeld aan een karrenvracht aan treffers. Maar de eerlijkheid gebiedt Janssen ook te zeggen dat de thuisploeg bij een 0-1 voorsprong nog een grote kans kreeg. ,,Stef (Brummel, red.) redde daar uitstekend met zijn voet en uit de daaropvolgende aanval waren we in drie, vier schijven aan de overkant en lag de 0-2 in het netje. Dan wordt zo’n middag vanzelf eenvoudig.”

Direct na rust (0-3) was zijn ploeg ook de bij de les. Soufiane Laghmouchi schoot de vierde goal op het bord, waarna de score alsmaar verder opliep. ,,Op deze manier voeren we de druk op LRC alleen maar verder op.” Scherpenzeel hoopt uiteraard op een misstap van de runner-up, maar dat was dit weekend niet mogelijk. Het duel van de Leerdammers werd afgelast.

0-1 en 1-5 Eigen doelpunt, 0-2 Olivier Pilon, 0-3 en 0-4 Soufiane Laghmouchi, 1-6 Lars ten Teije, 1-7 Corné Davelaar, 1-8 Mourad Marbouh.

advertentie
advertentie