Afbeelding
Aber Media

Bestuurder aangehouden na eenzijdig ongeval

21 september 2019 om 08:14 Ongeval

SCHERPENZEEL Bij een eenzijdig ongeval op de Oud Willaer in Scherpenzeel zijn vrijdagavond de bestuurder en een passagier van een personenauto op de kop beland. Het ongeluk gebeurde nadat de bestuurder, een 21-jarige man uit Amersfoort, vanaf de Voskuilerdijk rechtdoor schoot, tegen een boom botste en op de kop tot stilstand kwam. Naast hem zat een 18-jarige vrouw uit Bussum.

Hulpdiensten werden rond 22.35 uur gealarmeerd. Toen zij ter plaatse kwamen, waren de inzittenden zelf uit het voertuig gekomen. Zij zijn allebei zijn door ambulancemedewerkers onderzocht. De bestuurder had een zeer been overgehouden aan het ongeluk, maar verder waren de inzittenden ongedeerd.

ALCOHOLTEST De bestuurder is door de politie aangehouden nadat hij positief had gereageerd op de alcoholtest. Hij is voor een nadere ademanalyse overgebracht naar het politiebureau in Barneveld. Uiteindelijk werd er een alcoholgehalte van 280 Ug/l geregistreerd, terwijl er een maximum geldt van 220 ug/l. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie