Afbeelding
AberMedia

Bestelwagen crasht tegen boom op N224 in Scherpenzeel

1 oktober 2021 om 07:25 Ongeval

SCHERPENZEEL De bestuurder van een bestelwagen is vrijdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op De Dreef (N224) in Scherpenzeel. De man is door de ambulancemedewerkers behandeld en onder meer met been- en rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Ede.

Het ongeval gebeurde rond 04.30 uur toen de bestelwagen vanuit de richting Renswoude in een bocht rechtdoor reed en via een brede grasstrook uiteindelijk twee bomen ramde en frontaal tegen een derde boom tot stilstand kwam. De bestelwagen raakte hierbij zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgevoerd. 

Een weginspecteur van Rijkswaterstaat, en later ook een inspecteur van de Provincie (eigenaar van de weg), kwamen ter plaatse om het ongeval op de donkere weg te beveiligen. Omdat de bestelwagen schade heeft veroorzaakt aan de bomen en olie heeft gelekt, zal de Provincie nagaan wat de schade is en dit verhalen op de eigenaar van de bestelwagen. De bestelwagen zat nog vol pakketten. Deze zullen later bij het bergingsbedrijf worden opgehaald.

Afbeelding
Margreet Hendriks
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie