Familiebedrijf Berkhof zoekt versterking.
Familiebedrijf Berkhof zoekt versterking. @tedXmedia

Berkhof zoekt vrachtwagenchauffeurs. Afwisselende job in moderne vrachtwagens

28 november 2023 om 10:35 Baan Dichtbij

SCHERPENZEEL Je hebt de vrachtwagens van Berkhof BV vast weleens zien rijden. Het familiebedrijf staat bekend om het transport van mest, maar ook bijvoorbeeld van zand, grind, grond of slib. De pakweg 35 moderne vrachtwagencombinaties rijden door het hele land.  Op dit moment is er binnen het bedrijf plaats voor vrachtwagenchauffeurs (fulltime en parttime). Daarnaast komt Berkhof graag in contact met truckwassers.

Zowel voor de standplaats Scherpenzeel als Apeldoorn zoekt Berkhof gemotiveerde chauffeurs. Directeur Willem Berkhof: ,,Het gaat dan vooral om tanktransport, maar je rijdt ook weleens met de kipper of binnenlader. Het is een afwisselende functie. Er is veel variatie. Geen dag is hetzelfde. Omdat ons wagenpark bestaat uit meerdere merken, mag je in overleg jouw voorkeur aangeven. Je rijdt dus altijd met je eigen truck, waar je de weg mee opgaat. Natuurlijk ben je in bezit van een rijbewijs C+E en code 95. Als je extra punten nodig hebt, kun je dat bij ons intern regelen. Bij onze klanten heb je geen lange wachttijden, je kunt er meestal direct aan de slag. Onderweg heb je contact met collega’s van het kantoor. Samen stem je je dagelijkse werkzaamheden af.”

ANDERE VACATURES Team Berkhof heeft ook een vacature voor naar een parttime vrachtwagenchauffeur, vertelt Willem verder: ,,Wij zijn op zoek naar iemand die we een paar dagdelen per week kunnen inzetten, bijvoorbeeld voor een avond- of een zaterdagrit. Verder komen we graag in contact met truckwassers om het autowasteam uit te breiden. Zijn vrachtwagens jouw hobby? Vind je het gaaf om onze vrachtwagens te laten glimmen? Dan ben je welkom. We beschikken over een compleet overdekte wasplaats. En wie weet ben je zo enthousiast dat je door wil groeien naar chauffeur.”

OOG VOOR ELKAAR ,,Ons bedrijf bestaat uit zo’n 40 medewerkers. Een gezellig team in een gezond familiebedrijf dat al 40 jaar bestaat. En dat merk je. Er is oog voor elkaar. Jaarlijks organiseren we leuke personeelsuitjes. Van bijvoorbeeld karten, zomerbarbecue tot de kerstborrel. We sluiten de werkweek altijd samen gezellig af.”

Heb je interesse in een van de functies, stuur dan een sollicitatie. Wil je eerst meer weten over Berkhof en wat het bedrijf allemaal doet? Dat kan, je bent welkom voor een kop koffie en een kijkje achter de schermen. Neem contact op met Willem Berkhof: 06-55734520. Of stuur een e-mail: info@berkhofbv.nl
Kijk voor meer informatie over de vacatures op de website

Dit artikel is onderdeel van vacatureplatform Baandichtbij

advertentie
advertentie