F.O.M.O.

23 sep, 07:44 COLUMN Column Gelderpop
Afbeelding

SCHERPENZEEL Wat nu, zul je denken bij het lezen van bovenstaande kop.

Onlangs liep ik zoals gebruikelijk een rondje met mijn collega’s tussen de middag. Waar het normaal gesproken over koetjes en kalfjes gaat was het nu niet anders. Totdat Jessica vroeg ‘zijn jouw kinderen ook van die FOMO’S’? Huh, wat zei ze nu toch? ‘Je weet wel’, zei ze nog heel enthousiast, ‘F.O.M.O.’

Ik voelde me onwetend en dom en kreeg een kleur van schaamte op mijn gezicht en stamelde iets onzinnigs. Fear Of Miising Out, oftewel bang om iets te missen, legde ze me haarfijn uit.

De huidige generatie wil en kan niets missen van wat er zich om hen heen afspeelt. Ze moeten bij alle feestjes, partijen en vrienden aanwezig zijn, want anders ben je saai of je hoort er niet bij. Dan heb ik het nog niet over de sociale media, waar ze allemaal..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.