Kees Eskes (Dorpsbelang Renswoude): ‘We zijn de smeerolie van het dorp’

12 mrt, 08:00 Gemeenteraadsverkiezingen Adriaan Hosang
Kees Eskes.
Kees Eskes.

RENSWOUDE Dorpsbelang Renswoude gaat met een nieuwe partij-aanvoerder de gemeenteraadsverkiezingen in. Kees Eskes, sinds 2014 actief binnen de lokale partij en in de afgelopen periode raadslid, is Jan Stutvoet als lijsttrekker opgevolgd. ,,Je mag onze partij de smeerolie van de Renswoudse politiek noemen.”

Dorpsbelang Renswoude maakte de afgelopen vier jaar deel uit van het college. Namens de partij was Arnout Wijs de wethouder. Wijs zal, mocht het zover komen dat de partij opnieuw deel kan uitmaken van de college, niet terugkeren. Wie wel de wethouderskandidaat van de partij is, wil Eskes nog niet prijsgeven. ,,Maar in dat geval zullen we hopelijk dezelfde rol kunnen vervullen als in de afgelopen jaren.”

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.