De voorbereidende werkzaamheden aan de kapsels werden in een andere zaal verrricht.
De voorbereidende werkzaamheden aan de kapsels werden in een andere zaal verrricht. Adriaan Hosang

'Probeer uit of je je lekker in voelt in onze kleding'

21 oktober 2019 om 12:52 Maatschappelijk

RENSWOUDE De leden van Passage hebben woensdagavond kunnen genieten van de creativiteit van kapsters van Kapsalon Hairdreamz uit Renswoude en een modeshow die door Corriena van Doorn van Modehuis Van de Pavert werd verzorgd.

SIMSON In een tot de laatste plek gevulde zaal wees Mieneke den Hartog op het thema voor deze avond 'Als je haar maar goed zit'. In het bijbelgedeelte dat ze besprak stond het haar van Simson centraal. Zijn lange haar mocht niet afgeknipt worden. Na zang en gebed wees Mieneke erop dat Passage op zoek is naar nieuwe bestuursleden. Ten slotte wees ze op het 'Geef de pen door aan...', een nieuwe activiteit van Passage.

Na een inleidend filmpje kwamen de kapsters Gea, Anneloes, Janet, Liane, allemaal zelfstandige ondernemers, in beeld. Duidelijk werd dat na de pauze de trends voor het najaar aan bod zouden komen.

CREATIES Voordat zij hun creaties op het podium konden vervolmaken, was er eerst een korte modeshow gepresenteerd door Corriena van Doorn van Modehuis Van de Pavert. Zes vrouwen showden in rok, lange broek, blouse met korte mouw, blouson, shirt en met of zonder sieraden of sjaal. Terwijl die dames door de zaal liepen, wees Corriena op de stof, de prijzen en het merk van de geshowde kleding. Corriena: ,,Kom eens langs, pas het eens aan en probeer uit of je je er lekker in voelt".

Op het podium kwamen de kapsters van Hairdreamz in actie. Zij wisten de kapsels van diverse vrouwen een andere look te geven en oogsten waardering voor hun inzet. Ook de najaarstrends voor 2019 werden op het grote scherm in beeld gebracht. Het was een afwisselende avond met kapsels en modetrends.

Kapsters van Hairdreamz op het podium aan de slag.
Kapsters van Hairdreamz leggen de laatste hand aan de kapsels van Passage leden.
Vrouwen paraderen tijdens de modeshow van Modehuis Van de Pavert door de zaal.
Tijdens de modeshow werden diverse creaties gepresenteerd aan het publiek.
Het leggen van de laatste hand aan de kapsels van enkele vrouwen.
advertentie
advertentie