Jubilarissen Casper van Mourik, Henriette Vos en Egbert Wentzel.
Jubilarissen Casper van Mourik, Henriette Vos en Egbert Wentzel. Caecilia

Caecilia huldigt jubilarissen op feestdag vol hoogtepunten

7 oktober 2019 om 09:29 Overig

SCHERPENZEEL De jaarlijkse feestdag van de Scherpenzeelse muziekvereniging Caecilia steeg zaterdag letterlijk en figuurlijk tot grote hoogtes, met onder meer de huldiging van enkele jubilarissen. Dankzij sponsoring van Nijborg Staalbouw konden leden, donateurs en vrienden van Caecilia met behulp van een enorme hoogwerker met daaronder een personenlift letterlijk op grote hoogte een prachtige blik over Scherpenzeel en omgeving krijgen. Zelfs Amersfoort en Wageningen waren duidelijk te zien.

;s Avonds werden de jubilarissen in het zonnetje gezet, te weten Egbert Wentzel met zijn 25 jarig jubileum en Henriette Vos en Casper van Mourik met elk 12,5 jaar lidmaatschap van de vereniging. Alle drie werden toegesproken door de voorzitter en bedankt voor hun inzet, niet alleen op muzikaal gebied maar ook in diverse functie en commissies.

Egbert heeft vele jaren als penningmeester gefungeerd en is momenteel verantwoordelijk voor het instrumentarium en gebouwbeheer. Casper heeft de bibliotheek onder zijn hoede, organiseert onder andere concerten. Henriette is ondanks haar drukke studie en werkzaamheden ook iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Een club als Caecilia kan dan ook niet zonder deze mensen. Een vierde jubilaris, Gerlinde van Amerongen-Wentzel, kon niet aanwezig zijn en zal later nog gehuldigd worden.

Donateurs en vrienden van Caecilia konden zaterdag op grote hoogte een kijkje nemen over Scherpenzeel en omgeving.
advertentie
advertentie