Alle medaille- en Allroundwinnaars 2022
Alle medaille- en Allroundwinnaars 2022 Ad Verbeek

ALLROUNDWEDSTRIJD BIJ SCHIETVERENIGING SCHERPENZEEL

23 oktober 2022 om 19:10 Overig Deel je nieuws

Het was al weer eind 2019 wanneer de laatste Allroundwedstrijd bij Schietvereniging Scherpenzeel was gehouden. Maar na corona is de vereniging weer volop in de weer met trainingen en wedstrijden. Afgelopen zaterdag 22 oktober werd de Allroundwedstrijd 2022 verschoten. Een wedstrijd waaraan dertig leden van de vereniging zich hadden opgegeven. De naam zegt het al; er moest allround geschoten worden. Of wel alle deelnemers moeten zes uiteenlopende schietdisciplines schieten. Te weten Luchtgeweer staand op 10 meter, Klein Kaliber Pistool/Revolver op 10 meter, Klein Kaliber Geweer knielend op 12 meter, Groot Kaliber Pistool/Revolver op 25 meter, Militair Geweer liggend op 50 meter en Zwart Kruit Revolver op 25 meter. Elke discipline kent zo haar eigen moeilijkheden. En zo is ook elke schutter weer een ferventere schutter van de één of de andere discipline.

Binnen elke discipline was er een klassement en waren er 3 medailles te winnen. Niet zo moeilijk, de hoogste score staat bovenaan. En alle scores werden omgezet naar een overall-klassement. Dus een eindscore voor het eindklassement Allround.  Voor de vijf besten van hen waren bekers beschikbaar gesteld door de hoofdsponsor van dit evenement, de firma E + P Uitzendbureau in lastechniek te Scherpenzeel. Sinds drie edities heeft de eigenaar Marien van Ede ook een mooie wisselbokaal beschikbaar. Hoe toepasselijk, in metaal uitgevoerde schutters; staand en knielend.

De vijfde plaats ging naar Gert Jan Hoolwerf met 119 punten, vierde werd Frank van Woudenberg met 129 punten, derde Alex Iarmoliouk met 141 punten, tweede Mitchel Hurenkamp met 152 punten en winnaar en Allroundschutter 2022 Theo Florea met 158 punten.

Het bedrijf E+P Uitzendbureau had voor een ieder nog een mooi aandenken, een thermosfles in de vorm van een grote patroon en voor de eerste drie winnaars nog een uit glas vervaardigd wapen met inhoud. Ook aan alle dertien medewerkers werd gedacht. Ook zij ontvingen wat uit handen van E+P Uitzendbureau.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie