Afbeelding
Foto door form PxHere

Vakantie vieren in de schoolvakantie: 3x tips en tricks

26 mei 2021 om 07:29 Partnercontent

Als je kinderen hebt of door werk gebonden bent aan de zomervakantie dan kan het regelen van een vakantie soms lastig zijn. Heel veel mensen willen in het hoogseizoen op vakantie, waardoor de keuze gelimiteerd is. Kies daarom voor een vakantiehuis. Op die manier heb je veel comfort en zit je niet hutje mutje op elkaar met andere toeristen. Zo kun je in alle rust genieten van al het moois dat het land te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld naar Frankrijk waar het vaak mooi weer is en je prachtige natuur en cultuur hebt en heerlijk kan vertoeven aan het strand. Kies een van de vele vakantiehuizen in Frankrijk en je viert een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakantie. 

Zoek de rust op

Heel veel Nederlanders kiezen ervoor om naar Frankrijk op vakantie te gaan tijdens de schoolvakantie, waardoor het druk is op grote campings. Kies er daarom voor om vakantie te vieren in een minder druk oord. Door een vakantiehuis te boeken heb je meer ruimte voor jezelf en meer ruimte tussen jou en je buren. Op die manier kan je nog steeds genieten van rust en kan je op een ontspannen manier je vakantie vieren. Kijk wat er allemaal in de buurt te doen is en zoek vervolgens een vakantiehuis op dat geschikt is voor jullie. 

Vakantiehuis met alle faciliteiten

Hotels en campings zitten vaak helemaal vol met toeristen tijdens de schoolvakanties, waardoor een vakantiehuisje nog een sterk pluspunt heeft. Deze is namelijk voorzien van alle faciliteiten, waardoor je niet in de rij hoeft te staan voor de wc’s, de douches of voor het afwassen. Alles kan je in het huisje zelf doen. Ook is het mogelijk om zelf te koken, waardoor je de drukte in het restaurant kan overslaan. Als je daarnaast ook nog kiest voor een vakantiehuis met inpandig zwembad scheelt het ook een trip naar een druk waterpark. Of ga voor een vakantiehuis aan zee, waardoor je heel snel in de zee kunt zijn. 

Vakantie buiten de zomerperiode om

Een andere tip om de vakantie te vieren in de schoolvakantie is om er tussenuit te gaan buiten de zomerperiode om. In Frankrijk is het op veel plekken het hele jaar door mooi weer, waardoor het ook een goed idee is om bijvoorbeeld een huisje met hemelvaart te boeken of een vakantiehuis met kerst te huren. Op die manier vermijd je ook al een heleboel drukte en kan je nog meer genieten van Frankrijk en al haar mooie plekken. 

advertentie
advertentie