Afbeelding
Foto door form PxHere

Tuin opknappen en luxer maken? Lees deze tips!

26 augustus 2021 om 07:22 Partnercontent

Ben je ook zo’n liefhebber van lekker in de tuin zitten? Zit je ook als het weer wat mooier wordt als een van de eersten buiten in het zonnetje? Het is nog fijner om in je tuin te vertoeven als die er ook nog eens schitterend uitziet. Het liefst doordat je tuin aan alle kanten luxe uitstraalt. Ontdek hier hoe je je tuin opknapt en deze een nog luxere aanblik geeft. Zo wordt jouw tuin een waar paradijs.

Een veranda met overkapping

Je kunt heerlijk in de zon of juist in de schaduw zitten als je een veranda in de tuin hebt met een overkapping. Zorg er dus voor dat je die in je tuin plaatst en bijvoorbeeld voor een comfortabele loungeset zorgt. Dan kun je er ook prima zitten als het regent of als het ’s avonds al wat kouder is. Zo kun je nog heerlijk tot laat buiten genieten van je tuin. Voeg eventueel een of meerdere warmtelampen toe voor een nog comfortabelere oplossing. Check vooraf wel voor de zekerheid hoe het zit met je huidige opstalverzekering. Is alles in orde of moet je die laten aanpassen of zelfs een nieuwe opstalverzekering afsluiten als gevolg van de door jou gedane aanpassingen.

Waterplezier in de tuin

Je geeft je tuin een nog luxere uitstraling als je water toevoegt. Een vijver is al leuk natuurlijk, maar het wordt pas echt luxe als je een zwembad of een jacuzzi in de tuin plaatst. Misschien kun je ze zelfs wel met elkaar combineren, mits je er voldoende ruimte voor hebt. Voeg nog wat sfeervolle verlichting rondom toe zodat je heerlijke avonden kunt genieten in je zwembad of jacuzzi met een lekker drankje in de hand.

Creëer die buitenkeuken

De ultieme droom van de meeste tuinliefhebbers is toch wel om een luxe buitenkeuken te hebben. Eentje waar je heerlijk kunt barbecueën met je allerbeste vrienden en waar je alles bij de hand hebt. Vergeet keer op keer het huis in lopen om iets te pakken. Met een buitenkeuken is alles wat je nodig hebt ter plekke aanwezig. En je kunt het zo luxe maken als je zelf wil. Met een ingebouwde koelkast en vriezer, een pizza-oven en eventueel een klimaatkoelkast.  Waarom zou je in de zomer eigenlijk nog binnenshuis je eten bereiden?

Kortom, die super-de-luxe tuin bereik je door dit soort zaken in je tuin aan te brengen. Je kunt helemaal zelf bepalen waar je wel of juist niet voor kiest. Volgende keer is de barbecue bij jou?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie