Mark van Leersum en Stephanie van Amerongen zijn de vakkundige adviseurs van Vallei en Heuvelrug Hypotheken.
Mark van Leersum en Stephanie van Amerongen zijn de vakkundige adviseurs van Vallei en Heuvelrug Hypotheken. Monique José Timmermans

Betrokken hypotheekadviseurs in de regio

Zakelijk

WOUDENBERG/SCHERPENZEEL In korte tijd heeft Vallei en Heuvelrug Hypotheken zijn naam gevestigd in de regio. Stephanie van Amerongen is het bedrijf dit jaar gestart, haar partner Mark van Leersum is recent als hypotheekadviseur tot het kantoor toegetreden. Onafhankelijk hypotheekadvies van vakkundige adviseurs, daar kunnen particulieren en bedrijven op rekenen.

,,Zelf ondernemen is echt leuk", aldus Van Amerongen. Van Leersum meent dat het werk inhoudelijk interessanter is geworden. ,,We hebben allebei een verleden bij de Rabobank. Daar hebben we veel geleerd op het gebied van hypotheken, regelgeving en financiën. Het verschil is dat we nu voor de klant ook verder in de markt kijken waar het best passende aanbod te vinden is."

[VERGELIJKEN] Van Leersum geeft aan dat zij nagenoeg alle geldverstrekkers vergelijken voor de klant. ,,Ook als er nieuwe geldverstrekkers op de markt komen zijn wij hiervan op de hoogte. Ons aanbod is altijd actueel", aldus Van Leersum. ,,Het netwerk is enorm belangrijk. Sinds ik het bedrijf begonnen ben, heb ik daar veel aandacht aan besteed. Makelaars, notarissen, mediators, boekhouders en natuurlijk banken. Al die zakelijke contacten zijn van waarde voor de klant", legt Van Amerongen uit. ,,We kunnen zo direct schakelen en snel tot zaken komen."

[DROOMHUIS] Met de klant beginnen de gesprekken vaak al voordat deze zijn droomhuis heeft gevonden. Een indicatie van het te lenen bedrag, meedenken over financiering en startklaar zijn als er een koop gesloten wordt. Maar ook zoeken naar de mogelijkheden zodat de ouder met kinderen het huis kan blijven bewonen bij scheidingen. ,,We gaan heel persoonlijk om met onze klanten. Je kunt als persoon namelijk echt onderscheidend zijn", leggen de adviseurs uit. ,,Bovendien versterken wij elkaar en geven daarmee een totaaladvies. We zijn jong en dynamisch en doen ons uiterste best voor iedere klant."

[SPECIALISMEN] Het tweetal heeft alle trainingen gevolgd en certificaten behaald, houdt de wet- en regelgeving goed bij en ieder heeft zijn eigen specialisme en interesse naast het reguliere hypotheekadvies. Zo is Van Amerongen goed in het netwerken en de marketing. Van Leersum houdt zich graag bezig met ondernemers. ,,Kopen met een eigen zaak vraagt een andere aanpak dan voor iemand in loondienst. De bedrijfsmatige cijfers kunnen doorzien, weten welke je nodig hebt en daarover rechtstreeks met de boekhouder contact opnemen. Daar komt het belang van het netwerk weer naar voren." En een misverstand nemen de adviseurs graag weg: ,,De drie-jaar cijfers zijn niet bij iedere geldverstrekker nodig en ook voor mensen met tijdelijke contracten zijn hypothecaire leningen."

Sinds kort is men gevestigd aan de Scherpenzeelseweg in Maarsbergen. ,,We bezoeken ook vaak klanten aan huis, buiten kantoortijden zijn we bereikbaar. Mensen kunnen rekenen op een snelle reactie als ze ons benaderen."

Meer informatie op de website valleiheuvelrughypotheken.nl

advertentie