Alex de Bruin maakte het afgelopen jaar de keuze zich volledig op zijn liefhebberij te gaan storten
Alex de Bruin maakte het afgelopen jaar de keuze zich volledig op zijn liefhebberij te gaan storten Astrid Meyer
ONDERNEMER IN BEELD

Showroom voor Klassiek Aktief

27 december 2022 om 06:13 Zakelijk

,,Veel mensen kunnen mij nog kennen van Auto Aktief in Barneveld, een full-service garage, welke ik in 2007 heb overgenomen. Een Bosch Car Service garage waar we alles deden in onderhoud en reparatie. In 2017 ben ik daarnaast begonnen met de toen nieuwe onderneming Klassiek Aktief. Dit startte met enkele klassieke auto’s. Vooral uit deze persoonlijke voorliefde haalde ik veel voldoening en besloot begin dit jaar het garagebedrijf Auto Aktief te verkopen en mij volledig op deze prachtige klassieke wagens te richten’’, laat Alex weten.

SCHERPENZEEL Klassieke auto’s uit de jaren 40 tot de jaren 70 staan te pronken in de nieuwe showroom van Klassiek Aktief. Alex de Bruin maakte het afgelopen jaar de keuze zich volledig op zijn liefhebberij te gaan storten. Het vinden en verkopen van klassieke auto’s.

LIEFHEBBER Uit de verhalen over deze verschillende auto’s waarmee je echt de beleving van vroeger in deze automobielen tot leven ziet komen, merk je de passie die Alex voor deze oldtimers heeft. ,,Vooral het mooi kunnen presenteren was een zoektocht, tot ik deze locatie aan de Stationsweg 416 in Scherpenzeel vond. Met grote ramen aan de achterzijde waar je over de velden uitkijkt, maakt het vrijheidsgevoel dat je bij deze auto’s krijgt compleet. Ik vind zelf veel van deze klassieke modellen via internationale connecties en heb klanten tot in heel Europa die als liefhebbers genieten van wat deze auto’s bieden.’’

CONSIGNATIE Klassiek Aktief heeft in haar showroom een prachtige collectie en deze breidt nog steeds uit. ,,Soms vragen mensen of ik wil uitkijken naar een bepaald model. En wat ik veel doe, is naast mijn eigen wagens, de auto’s van andere mensen in consignatie verkopen. Vaak weet ik in mijn eigen netwerk liefhebbers te vinden en hier de auto mooi te presenteren in de showroom. Het hele verkooptraject met bezichtigingen, proefritten tot het oppakken van de vakkundige verkoop van de oldtimer is bij mij mogelijk.’’ Klassiek Aktief is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken op afspraak. Voor wie geïnteresseerd is in het aanbod van Alex de Bruin of een auto in consignatie zou willen verkopen in zijn showroom, kijk op: www.klassiekaktief.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Klassiek Aktief. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie