Energetisch coach en therapeut Laura Bijlau.
Energetisch coach en therapeut Laura Bijlau. Rinus van Denderen

Bij Lau; Vind je ware zelf met energetische coaching

24 januari 2023 om 11:47 Zakelijk

RENSWOUDE Heb je last van innerlijke onrust? Of wordt je dag overheerst door stress, angst of door chronische klachten waar maar geen oorzaak voor gevonden kan worden? Dan zou energetische coaching wel eens de oplossing kunnen zijn…  

Laura Tinholt, energetisch coach en therapeut, legt kort uit wat energetische coaching inhoudt en waarom deze vorm van coaching juist zo doeltreffend kan zijn: ,,Ik help mensen weer in contact te komen met wie ze écht zijn. Dat doe ik met behulp van mijn vermogen te zien en te voelen wat mensen voor zichzelf verborgen houden of niet meer kunnen zien. Met deze informatie geef ik mensen inzicht in de daadwerkelijke, dieper gelegen oorzaak van het probleem. Dat te weten, maakt dat er toegewerkt kan worden naar de gewenste, fundamentele verandering.”

,,We zitten vaak veel in ons hoofd en raken daardoor de verbinding met onze ziel kwijt. Terwijl juist je ziel zoveel wijsheid en antwoorden heeft.” Via de energie van een cliënt kan Laura in contact komen met zijn/haar ziel. Dat kan fysiek als iemand bij haar is, maar ook op afstand via een foto. ,De informatie die ik zie, voel of hoor bespreek ik met de cliënt en zo weten we welke volgende stap gemaakt kan worden, wat aangeraakt of geheeld mag worden. Zo gaan we laagje voor laagje naar de kern.”

Laura vertelt dat ze niet alleen haar kennis en intuïtieve vaardigheden inzet, maar ook vanuit eigen ervaring coacht. “Jaren geleden belandde ik zelf in een zware burn-out. Ik merkte dat ik via de reguliere gezondheidszorg niet meer verder kwam. Cognitief had ik veel kennis en inzichten opgedaan, maar ik bleef mezelf steeds weer tegenkomen. Ik kwam terecht bij een spiritueel coach en zij heeft mij weer écht in contact gebracht met mijn ware zelf. Dat heeft mijn leven in positieve zin compleet veranderd. Vanuit deze bijzondere ervaring wil ik graag andere mensen begeleiden bij dit proces. Want het resultaat; dat gun ik iedereen.”  

Wil je weten of energetische coaching iets voor jou kan betekenen? Kijk voor meer informatie op www.bijlau.nl, mail naar laura@bijlau.nl of bel 06-19542952. Bij Lau Coaching beschikt over een professionele praktijkruimte op de Hooge Hoek 2 in Renswoude.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Bij Lau. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

De praktijkruimte van Bij Lau.
De praktijkruimte van Bij Lau.
advertentie
advertentie