Peter van Walsem.
Peter van Walsem. Primera Scherpenzeel

Primera Scherpenzeel pakt uit: eindejaarsgeschenk voor ieder wat wils

14 november 2023 om 10:56 Zakelijk

SCHERPENZEEL Het jaar vliegt voorbij, de feestdagen komen er weer in rap tempo aan. Daar speelt het team van Primera Scherpenzeel traditiegetrouw groots op in. Een goed moment om een uniek Sinterklaas-, Kerst- of eindejaarsgeschenk voor familie of medewerkers van een bedrijf samen te stellen. En natuurlijk zijn er weer volop gifts, wens- en cadeaukaarten bij Primera te vinden.
Peter van Walsem: ,,Voor de Sint hebben we leuke cadeautjes in huis. Zowel voor kinderen als volwassenen. Van puzzels (ook Jan van Haasteren), boeken, tijdschriften tot wel 140 cadeaukaarten van landelijke ketens en winkels. Verder hebben we volop knutsel- en cadeaupapier om de mooiste surprises te maken. We pakken alle cadeaus graag feestelijk in.”
Onder het motto ‘wees loyaal, koop lokaal’ kun je bij Primera Scherpenzeel de Scherpenzeelse cadeaubon kopen, te besteden bij bijna 40 ondernemingen in het dorp. Leuk om te krijgen en te geven. Peter: ,,Hier zijn we tijdens corona met de winkeliers in Scherpenzeel mee begonnen, en blijkt erg populair. De bon is alleen bij ons verkrijgbaar en is er in verschillende waardes. Mooi dat we hiermee lokale ondernemers steunen en elkaar stimuleren in het eigen dorp producten te kopen. Een aanrader, naast de vele andere cadeaukaarten die we hier verkopen.”
Als de Sint weer naar Spanje is vertrokken komt snel het eindejaar in zicht weet Peter uit ervaring: ,,Veel bedrijven willen graag een eindejaarsgeschenk geven om het personeel en relaties te bedanken voor hun inzet en vertrouwen. Wij stellen pakketten samen, helemaal op maat. Van kaarsen, vaasjes, cadeaukaarten tot fotolijstjes, aangevuld met een versnapering. We krijgen nu al aanvragen binnen om een passend eindejaarsgeschenk samen te stellen, feestelijk in te pakken en te bezorgen bij bedrijven. Neem alvast contact op of kom langs in de winkel, dan nemen we de mogelijkheden door.”
Primera Scherpenzeel. Dorpsstraat 245, 3925 KC Scherpenzeel. T: 033-2772247. E: scherpenzeel@primeranet.nl I: primerascherpenzeel.nl Facebook en Instagram: primerascherpenzeel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie