vlnr. Peter Hamelink, Nico Wallet en Gerrit Barten.
vlnr. Peter Hamelink, Nico Wallet en Gerrit Barten. Kees de Koning

T.V.S. 4 behaald kampioenschap in de 5e klasse.

27 maart 2024 om 14:46 Sport Deel je nieuws

T.V.S. 4 ongeslagen  KAMPIOEN  in de 5e klasse. 

Al in de achtste speelronde van de voorjaarscompetitie 2024 is T.V.S. 4 in Soest kampioen geworden in de 5e klasse F. In de achtste wedstrijd van dit seizoen moesten er tegen de hekkensluiter van deze klasse, Overhees 4, twee punten worden gehaald en in deze opdracht slaagden Nico Wallet en Gerrit Barten ruimschoots want er werd met 5-0 gewonnen.    

In het najaar van 2023 werd er gedegradeerd uit de 4e klasse en dit team was dan ook vooraf de torenhoge favoriet voor het kampioenschap. Met de spelers Gerrit Barten, Nico Wallet en Peter Hamelink toonde T.V.S. 4 aan dat ze deze favoriete rol goed aan konden want alle wedstrijden werden met overmacht gewonnen en er werden onderweg slechts twee partijen verloren. Eentje tegen Bunshot (dubbel, Gerrit/Nico) en eentje tegen DTV Smash (Nico).

In deze competitie werden tot nu toe alle 8 gespeelde wedstrijden gewonnen (6x met 5-0 en 2x met 4-1) Gerrit Barten (16 uit 16) en Peter Hamelink (2 uit 2) staan beiden nog op 100% en Nico Wallet (13 uit 14) scoort een goede 92 %.

advertentie
advertentie