Afbeelding
Brenda Dekker

Renswoude vecht zich dankzij ouderwetse scrimmage naar remise

17 oktober 2021 om 11:30 Voetbal

RENSWOUDE In de derby tegen buurman VRC heeft Renswoude het tweede competitiepunt van het seizoen bemachtigd. Tot twee keer toe poetsten de ‘Kraaien’ een achterstand weg: 2-2. ,,Hier zijn we heel blij mee”, benadrukt coach David Wagensveld.

Renswoude, dat op de omschakeling speelde, had in het eerste bedrijf nog de betere kansen, maar Khalid Aoulich zag een bal van de lijn gehaald worden. Guido Heiwegen en Aslam Benbouker hadden evenmin succes. 

De Veenendalers namen na rust twee keer de leiding dankzij treffers van Ruben Rentenaar, nota bene een oud-pupil van Wagensveld. Twee keer had Renswoude vlot een antwoord paraat. Aoulich zorgde voor de 1-1, Larsson van Dijk werkte de 2-2 in de touwen. Bij die laatste treffer moest Wagensveld dat van anderen vernemen. ,,Er stonden ongeveer twintig man in het strafschopgebied, het was een ouderwetse scrimmage”, lacht Wagensveld, die de manier waarop de treffer tot stand kwam gestolen kon worden. ,,Een resultaat meepakken tegen zo’n ploeg als VRC is gewoon prima.”

advertentie
advertentie