Wethouder Vlastuin een dag in de crisisnoodopvang

10 aug, 06:07 Maatschappelijk Gemeente Scherpenzeel
Wethouder Henk Vlastuin.
Wethouder Henk Vlastuin.

SCHERPENZEEL Om tijdens de rustige vakantieperiode toch iets nuttigs te doen liep wethouder Henk Vlastuin (Sociaal Domein, Sport en dienstverlening) vorige week een dagje als vrijwilliger mee bij de crisisnoodopvang voor Oekraïners in het oude Aldi-gebouw. Hij doet daar zelf verslag van.

.,,We komen allemaal wel eens langs voormalige Aldi-pand midden in het dorp en zien en horen wat. Gelijk daarmee is onze mening gevormd. Iedereen vindt er wat van! Vandaar dat ik uit eigen ervaring eens wilde meemaken wat het is om een dagje als vrijwilliger mee te draaien. Zo stapte ik op woensdagmorgen 3 augustus op mijn fiets en toog ruim voor 8.00 uur richting de crisisopvang. Ik werd daar hartelijk ontvangen door de coördinator van dienst en samen met twee vrijwilligers werd mij wegwijs gemaakt en uitleg gegeven. 

RODE KRUIS Ik was in de veronderstelling dat de vrijwilligers allemaal Scherpenzelers zouden zijn, niets is minder waar. Mijn twee collega-vrijwilligsters van dienst wonen in Amersfoort en Stoutenburg. De o..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.