Afbeelding
Foto JNeilBrooks

De grootste blokhut ter wereld

4 mei 2023 om 15:07 Partnercontent

Blokhutten komen er in allerlei vormen en maten. Groot of klein, smal of breed, hoog of laag, het kan allemaal. Blokhutten worden voor veel dingen gebruikt. Bijvoorbeeld opslag, extra leefruimte of zelfs als een huis. De grotere blokhutten zijn ook prima geschikt om in te leven. Maar wat is nou de grootste blokhut ter wereld?

Blokhutten zijn dus multi-inzetbaar en bieden echt een meerwaarde in uw dagelijks leven. Bij Blokhutwinkel.nl vindt u een breed aanbod aan kwalitatieve blokhutten, tuinhuizen, chalets en meer. 

Blokhutten bij Blokhutwinkel

Blokhutwinkel heeft niet de grootste blokhut ter wereld. Maar ondanks dat vindt u bij Blokhutwinkel een breed aanbod aan diverse blokhutten. Zo lopen de afmetingen uiteen van 200 centimeter breedte tot 900 centimeter breedte. Of u de blokhut gaat gebruiken als opslag, extra leefruimte of als tiny house, de blokhutten bij Blokhutwinkel zijn geschikt. 

De geschiedenis van blokhutten

Blokhutten zijn al eeuwen populair als woning. Waarvan de oorsprong teruggaat tot het bronzen tijdperk. Blokhutten staan bekend om hun rustieke charme en duurzaamheid. De laatste jaren verandert echter de functie van een blokhut. Een blokhut wordt niet meer alleen gebruikt als opslag of vaste woning. Maar ook als kantoor of vakantiehuis. 

De grootste blokhut ter wereld

De grootste blokhut ter wereld staat in de Verenigde Staten van Amerika. In Michigan, om iets preciezer te zijn. Michigan is een staat in het noordoosten van de Verenigde Staten. Michigan grenst aan Canada. De grootste blokhut ter wereld bevindt zich in de stad Detroit. De blokhut heeft zelfs een eigen titel gekregen: Granot Loma

Granot Loma

Granot Loma is dus de grootste en duurste blokhut ter wereld. De prijs van dit optrekje: 40 miljoen US dollars. Omgerekend zo’n 36,5 miljoen euro!  Het kost wat, maar het is ook wat, zullen we maar zeggen. Dit optrekje telt namelijk 23 slaapkamers, 12 badkamers en heeft maar liefst een oppervlakte van 26.000 square feet, zo’n 2415 vierkante meter. 

Blokhutwinkel

Helemaal overtuigd om een blokhut aan te schaffen? Neem dan een kijkje bij Blokhutwinkel.nl. Hier vindt u een breed aanbod blokhutten, veranda’s, tuinkamers, carports en meer van de hoogste kwaliteit. Blokhutwinkel levert ook nog eens helemaal gratis in Nederland en België.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie