Laura van Dam en Renske Geijtenbeek in hun de gloednieuwe haarstudio Plein 12.
Laura van Dam en Renske Geijtenbeek in hun de gloednieuwe haarstudio Plein 12. Plein 12
Ondernemer in beeld

Renswoude nieuwe Haarstudio rijker: Plein 12

14 februari 2023 om 09:10 Zakelijk

RENSWOUDE Afgelopen weekend was het zover: Haarstudio Plein 12 opende haar deuren voor publiek. Het was gelijk een drukke dag vol afspraken, die volgde op een geslaagd openingsfeestje voor vrienden en familie. Ook de burgemeester kwam nog even langs.

Waar voorheen Rinie Kappers gevestigd was aan het Dorpsplein, zit nu de gloednieuwe haarstudio Plein 12, gerund door Laura van Dam en Renske Geijtenbeek. ,,Renske en ik zijn overbuurvrouwen. We hadden het er vaak over hoe leuk het zou zijn om onze eigen salon te starten”, vertelt Laura. ,,Dat het zo snel ook al werkelijkheid zou worden had ik niet durven dromen!” Laura had al langer een eigen kapsalon, maar dan aan huis. Renske heeft zich een aantal jaar geleden omgeschoold tot het kappersvak.
De afgelopen weken is er hard gewerkt om de salon om te toveren tot een sfeervolle, moderne haarstudio, met veel aandacht voor een warme uitstraling. Zowel Laura als Renske hebben een grote passie voor het kappersvak, waarbij Renske zich gespecialiseerd heeft in het knippen en stylen van krullen en Laura in het opsteken van haar en visagie. Klanten kunnen bij Plein 12 ook terecht voor make-up advies en bruidsmake-up.
Laura en Renske willen zich met hun haarstudio onderscheiden door echt tijd en aandacht voor hun klanten te hebben. Laura: ,, In deze drukke tijden willen we dat een bezoek aan onze studio echt even een ontspanningsmoment is. We boeken dan ook bewust wat meer tijd in voor een bezoek. We hebben onwijs veel zin om lekker aan de slag te gaan! Goed om te weten is dat er nog een gezicht in onze salon te zien zal zijn: dat van collega Marianne.”
Om de opening van de haarstudio te vieren is er de hele maand februari een leuke actie voor klanten. Iedere klant mag een lootje trekken, waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van verzorgingsproducten voor je haar, een cadeaubon of korting op een behandeling? Een afspraak maken gaat heel makkelijk via de website haarstudioplein12.nl.

Haarstudio Plein 12, Dorpsplein 12 Renswoude Tel: 06-26095995, info@haarstudioplein12.nl, www.haarstudioplein12.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door Haarstudio Plein 12. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie