Afbeelding
AberMedia

Bestuurster gewond na crash tegen boom op De Dreef

30 oktober 2021 om 19:05 Ongeval

SCHERPENZEEL Op De Dreef (N224) in Scherpenzeel is zaterdagmiddag de bestuurster van een personenauto gewond geraakt nadat zij met haar voertuig frontaal tegen een boom tot stilstand kwam. Het slachtoffer is, na te zijn gestabiliseerd door de ambulancemedewerkers, met onder meer rug- en nekletsel voor verder onderzoek overgebracht naar Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.

De vrouw reed in de richting van de kruising met de Barneveldsestraat, waar zij de controle over haar voertuig verloor en via de andere rijbaan in de berm op een boom botste. ,,Er zijn geen sporen dat de auto eerst in de berm terecht is gekomen of dat er hard is geremd”, aldus een van de agenten ter plaatse. ,,Voor ons is het nog even onduidelijk wat er is gebeurd.”

Dat de impact groot was, is te zien aan de boom die aan de binnenzijde van het rechterwiel tot nagenoeg de voorruit in de auto is geboord. De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Verkeer op De Dreef kon via één rijbaan langs het ongeval rijden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie