Afbeelding
Foto door Eva Elijas via Pexels

Hoe zet je effectief je reclame uitingen in?

4 januari 2022 om 08:43 Partnercontent

Je wilt natuurlijk optimaal je reclame inzetten zonder teveel geld kwijt te zijn. Heb je geen idee hoe dat moet? Lees snel verder en ga ermee aan de slag.

Ga voor rust

Wil je meer rust in je ruimtes? Akoestische panelen zijn hier erg geschikt voor. Deze panelen zijn van een zacht materiaal gemaakt waardoor geluid geabsorbeerd wordt. Je kan ook je ruimtes meer sfeer geven door posters op te hangen. Je kan een mooi design maken en daarna de posters drukken. Deze kan je dan weer ophangen op de akoestische panelen zodat je per deelruimte meer gezelligheid maakt.

Maak het gezellig

Natuurlijke zijn er nog meer materialen geschikt om je pand te verbeteren. Zo kan je investeren in een goede droogloopmat zodat je een soort Hollywood ontvangst hebt. Ook kan je foto’s ophangen om de sfeer te verhogen. Een leuk idee is om bij speciale gelegenheden ballonnen op te hangen. Hierdoor is de ontvangst optimaal. Je kan ook bijvoorbeeld een aparte relax hoek maken met een bedrukte zitzak zodat mensen apart van de werkruimte kunnen ontspannen zonder hun collega’s te storen. Ook kan je de akoestische panelen een leuke maar rustgevende print geven. Een leuk behang idee is gekkotex. Gekkotex is zelfklevend behang waarbij je een eigen design kan toevoegen.

Maak je producten Multi-inzetbaar

Je kan akoestische panelen en posters ook mooi gebruiken voor beurzen. Op deze manier kan je een aparte ruimte creëren zonder dat er teveel geluid van buiten komt. Natuurlijk heb je nog meer nodig voor de indeling. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een beursbalie. Hier kan je bijvoorbeeld weer een baliedisplay neerzetten. Wat ook belangrijk is om mee te nemen naar een beurs zijn flyers, visitekaartjes, een mooie banner, pennen en eventueel ballonnen voor een extra eyecatcher. Ook handig om mee te nemen zijn folders, brochures en presentatiemappen.

Geef je promotie een boost

Je kan promotie op verschillende manieren aanpakken. Je kan beginnen met het verspreiden met flyers, hiermee kan je een grote groep bereiken. Met alleen flyers ben je er niet. Je hebt ook reclameborden nodig. Verder kan je ook een vlag bevestigen op je pand. Verder kan je ook blueback posters maken. Het voordeel van bluebackposters zijn dat je dezelfde plek kan gebruiken zonder dat de vorige poster doorschijnt. Erg handig dus.

Dus ga direct aan de slag met het advies en gaan met die banaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie